как да пазарувам? | цени и доставка | гаранция | общи условия | защита на данни | за нас | връзка с нас | вход за партньори | галерия  
Online въпроси

Моят профил  Количка  Поръчка 
  BUYME-BG Infojoker
Дамски чанти Дамски дрехи Дамски туники Колани Бизнес чанти Сакове Куфари Портфейли Детски играчки   понеделник 19 ноември, 2018   
  
Телефон за връзка: 0899/35 44 44   
 Начало » Online Магазин » Защита на лични данни Моят профил  |  Количка  |  Поръчка   
 
2 3 2
Катaлог
Производители
Промоции Напред
Бяла еластична туника от 85%памук със синьо - зелени цветя
Бяла еластична туника от 85%памук със синьо - зелени цветя
20.00лв.
5.00лв.
Нова стока Напред
Коледен цветен силиконов стикер на Зелена елха 15 см.
Коледен цветен силиконов стикер на Зелена елха 15 см.
1.80лв.
Реклама
Информация
Цени и доставка
Препоръчвани продукти
Условия за ползване
За връзка с нас
Карта на сайта
Защита на лични данни Защита на лични данни
Защита на лични данни

Ние защитаваме личните данни на нашите клиенти и третираме по същия начин потребителите на този on-line магазин.

Настоящата политика обяснява по какъв начин се обработва информацията за посетителите.

Като използвате този on-line магазин, Вие се съгласявате всички лични данни, които ни предоставите, да бъдат обработвани за изброените по-долу цели.

On-line магазина Ви дава възможност да ни предоставите ограничена информация за това как да се свържем с Вас, a именно Име, фамилия, телефон за връзка и адрес за доставка. Вашият адрес за доставка служи за доставка при опция за доставка до Вашата врата. Тази доставка може да се замени с доставка до офис на избраният от Вас куриер. В този случай при регистрация и формиране на поръчката просто трябва да изберете опция «Доставка до офис». Под това определние “Доставка до офис» се има предвид доставка до офиса на куриера, а не до Ваш личен адрес. По този начин отпада въвеждането на Ваш личен адрес. Наш консултант ще потвърди избора Ви в телефонен разговор до 24 часа от формирането на поръчката Ви. Вашата лична информация се съхранява в нашата база данни, за да можем да отговорим на Ваше евентуално запитване или да Ви изпратим закупените стоки на посочен от Вас адрес.

Вашите лични данни НЯМА да бъдат разкривани на трети лица, освен за доставка на закупен от Вас продукт или на законоупълномощените лица.

Настоящата политика е част от Условията за ползване на този сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със законите на Република България.

Online магазинът buyme-bg.com НЕ разкрива, продава, обменя, дава или по какъвто и да било друг начин предназначава за трети лица или компании информацията, която Вие ни поверявате. Единствено изключение от този ангажимент прави случай, при който клиентът е информирал и/или е дал съгласието си при събирането на личните данни (предоставяне на информация на куриерска фирма, която е нужна за доставка), и/или разкриването на личните данни се изисква от приложимото право, и/или за защита на buyme-bg.com и неговите потребители от престъпни/нечестни действия, които могат да застрашат сигурността на горепосочените, но винаги при спазване на действащото законодателство.

КОНТРОЛ ЗА УСЛОВИЯТА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Нашата компания има достъп до Вашите данни, посочени при регистрацията Ви. С регистрацията си като член на buyme-bg.com, Вие потвърждавате и се съгласявате личните Ви данни да бъдат обработвани за цели, свързани с Вашата регистрация, при спазване на Закона за защита на личните данни. Вашите данни не се предоставят на трети лица, с изключение само на информацията касаеща доставката на продукта Ви необходима на куриерите за транспортирането й.

АВТОРСКО ПРАВО

Съдържанието на този уебсайт - текст, снимки и друга информация са лично направени от екипа ни. Ние лично правим снимките и описанията на продуктите си. Те представляват обект на авторско право по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права и са притежание на buyme-bg.com и неговите партньори, предоставили съответната информация.

Oнлайн магазин buyme-bg.com си запазва правото да променя цените по свое усмотрение, по всяко време, без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална КЪМ момента на поръчката. Всяка промяна свързана с поръчката Ви ще бъде съгласувана с Вас предварително в телефонен разговор с наш сътрудник или в имейл. Ние целим Вашето максимално удоволетворение като потребител и ще направим всичко зависещо от екипа ни за да бъдете доволни от съотношението : качество на продукта; добра цена; отлично обслужване и уважително отношение, бърза доставка.

Цените на продуктите в on-line магазина могат да се различават от тези в търговската мрежа.

Всяко неразрешено ползване, възпроизвеждане, промяна, публичен показ и др. на част или цялото съдържание на сайта, без изрично разрешение на buyme-bg.com е забранено и ще се преследва по предвидения от закона ред.

Продължи
Количка Напред
Количката е празна
Вход за клиенти
E-mail адрес:


Парола:
(забравена парола)



Нов клиент?
регистрация
Най-купувано
01.Малка пазарска Несгъваема количка ,по-малък обем,85 см.височина
02.Пазарска количка с голям кош, 2 колела, в черно / сиво
03.Пазарска количка с голям платов кош, 2 колела, в тъмнокафяво
04.Пазарска количка с голям кош, 2 колела, в тъмно индигово синьо
05.Резервно черно колело, с бяла основа за пазарска количка
Отзиви Напред
Дамска топла туника в зелено с подарък лачен колан за ханша
Туниката е великолепна!Мно-
го елегантна!Прият-
ен ден! ..

5 от 5 звезди!
Препоръчваме Напред
Комплект потник и детска бикина за момиче рипс в розово и жълто
Комплект потник и детска бикина за момиче рипс в розово и жълто
8.00лв.
Нашите фенове

Всички права запазени © 2007 - 2018 BUYME-BG.COM - Онлайн магазин за дамски и мъжки чанти, куфари и дрехи
Tелефон за връзка: 0899/35 44 44

Посетете buyme-bg.com на ShopMania